LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.
Cursuri

Pentru cei care doresc să știe mai multe despre produsele inovatoare și despre tehnicile de montare, Isoplam® ține cursuri speciale pentru montatori și aplicatori.

Etapa de formare reprezintă un moment fundamental pentru a transmite profesioniștilor din sector competențele și cea mai bună pregătire referitoare la caracteristicile produselor, la situațiile în care se utilizează, tehnicile de montare, tratamente și întreținere corectă.

În timpul cursurilor pentru montatori Isoplam® veți asimila nu doar cunoștințele teoretice și practice necesare pentru executarea perfectă a lucrărilor, ci și competențe orientate pentru a putea oferi clienților finali un serviciu complet, care cuprinde consultanța și capacitatea de a propune soluțiile cele mai potrivite cerințelor acestora.

Prin intermediul cursurilor pentru montatori se poate instaura un dialog constructiv cu Isoplam® și se poate crea un contact direct între producător și aplicator. Isoplam ® este mereu la dispoziția dvs. pentru a dezvolta soluții noi și a oferi răspunsuri reale fiecărei cerințe în parte.

Isoplam ® organizează cursuri pentru pardoseli din:
beton amprentat,
microciment,
beton acidat,
beton tip „nuvolato”,
pietriș spălat,
stencil spray,
șapă semiuscată pastina overlay,
beton industrial.
De asemenea, ține cursuri pentru aplicatori de:
zid amprentat,
vopseli decorative,
vopseli cu efect corten,
vopseli cu efect de zinc,
roci artificiale.

 

La finalul cursurilor pentru montatori și aplicatori se eliberează un atestat de calificare, acesta certificând participarea la curs.

Participarea la cursuri pentru aplicatori și montatori reprezintă o oportunitate profesională. Vă permite să faceți parte din lista de operatori autorizați Isoplam®, care primesc contactele pentru cererile de executare a lucrărilor în Italia și în străinătate primite zilnic de companie. Pe lângă formare, Isoplam ® furnizează toate propriile suporturi de marketing și merchandising pentru a maximiza strategiile comerciale și a crește vânzările.

 

Verificați datele cursurilor pentru montatori și înscrieți-vă imediat


CURSURI DISPONIBILE

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds