XL
LG
MD
SM
XS
Search results for:
ro
MENU
ro

Cursuri prezente

corso-cemento-stampato-2
corso-cemento-stampato
corso-ghiaino-lavato-1
corso-ghiaino-lavato-2
corso-ghiaino-lavato-3
corso-muro-stampato-e-rocce-artificiali-1
corso-muro-stampato-e-rocce-artificiali-2
corso-muro-stampato-e-rocce-artificiali-3
corso-vip-coach-2
corso-vip-coach
parte-teorica-2
parte-teorica
Atelierele de creativitate Isoplam® sunt cursuri practice-teoretice intensive de înaltă pregătire, care vă permit să cunoașteți produse și tehnici de vârf prin experiență directă, în grupuri mici și cu o echipă de formatori Isoplam® experți și calificați, care vor însoți tu de la început până la sfârșit.
Produsele și sistemele de aplicare sunt testate atingând particularitățile lor din prima mână, într-o atmosferă de dialog și motivație puternică: echipa Isoplam oferă 40 de ani de experiență tehnică cu privire la produse, expertiză și know-how în beton, mortare, rășini și acoperiri decorative. .
Prezența la cele mai importante târguri internaționale și la o rețea mondială de dealeri și aplicatori autorizați ne permite să cunoaștem și să împărtășim tendințele contemporane în arhitectură și design interior, precum și combinarea instruirii tehnice cu sfaturi cu privire la aspectele comerciale și de marketing ale activității dumneavoastră.
Urmând Atelierele de creativitate, înveți să oferi clienților tăi cea mai bună soluție pe măsură, care astăzi face diferența și îți permite să fii și mai puternic și mai convingător, să știi cum să asculți și să satisfaci nevoile clienților și să-ți extinzi rețeaua. de contacte. și crește-ți afacerea.

De ce să participați la Atelierul de creativitate Isoplam®?
INOVAȚIE ȘI ACTUALIZARE a produselor și tehnicilor de aplicare;
CONSULTANȚA tehnicienilor noștri specializați în pre și post vânzare;
PARTENER OFICIAL la final se va elibera un certificat care să ateste competențele dobândite;
ASISTENȚĂ comercială și de marketing pentru a ne vinde cel mai bine soluțiile.

Verificați datele următoarelor cursuri și înscrieți-vă acum!