LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.
Plam Acid render
  1. Cofraj și montare plasă de sârmă sudată.

  2. Întinderea betonului cu aditiv COLDPAV sau HOTPAV și cu PLAM FIBRE ISOPLAM®.

  3. Aplicarea DECO NUVOLATO ISOPLAM®, cu ajutorul driștelor electrice și prin lustruirea pardoselii.

  4. După maturarea betonului, adică după 20-30 de zile, spălare cu detergent special PLAM APRIPORI ISOPLAM® și aplicare de PLAM ACID ISOPLAM®, unul sau două straturi.

  5. Spălarea suprafeței cu NEUTRA CLEAN LIQUIDO ISOPLAM®.

  6. Aplicarea PLAM DENSIFIER, substanță de densificare ISOPLAM® cu monoperia și apoi a unui strat de METALLIC WAX ISOPLAM®.


Caracteristici

Pardoseala acidată creează suprafețe unice și rafinate, înfrumusețate de un fascinant aspect vintage, cu un plăcut efect învechit.

Pardoseala acidată se obține prin pulverizarea deasupra suprafeței existente a unui acid colorant special pe bază de apă, pentru beton, care modifică chimic culoarea acestuia. Acizii pe bază de săruri metalice penetrează în pardoseală și creează efecte deosebite și fascinante deschis-închis, nuanțe, pete, umbre.

Pardoseala acidată se adaptează oricărui tip de ambianță, transformând betonul într-un finisaj decorativ remarcabil. Fiecare pardoseală acidată este unică și poate fi personalizată după gust.

Culoarea pardoselii acidate se modifică permanent. Spre deosebire de suprafețele care sunt doar colorate la suprafață sau realizate din rășină colorată, pardoseala acidată își păstrează în timp aspectul rafinat: nu se decolorează, nu se deteriorează și are rezistență înaltă la abraziune. Așadar, reprezintă o soluție foarte eficientă pentru a crea suprafețe unice din punct de vedere estetic și în același timp practice, fiind indicate pentru pardoselile din magazine, showroom, localuri publice, centre comerciale în care se înregistrează tranzit frecvent.

Domenii de aplicare a pardoselii acidate
Pardoseala acidată este o soluție optimă pentru a crea suprafețe decorative în locuințe private, loft, magazine, showroom, restaurante, discoteci, pub, localuri publice, hoteluri, centre comerciale, pavilioane din expoziții și târguri.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds