LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Pardoseala tip „nuvolato” este o pardoseală specială cu aspect estetic foarte rafinat, care conferă proprietăți extraordinare chiar și ambianțelor utilizate zilnic sau spațiilor de lucru.  

decorative hardwood floor
  1. Cofraj și montare nailon, TNT, distanțieri și plasă de sârmă electrosudată.
  2. Întinderea betonului cu aditiv COLDPAV sau HOTPAV și cu PLAM FIBRE ISOPLAM®.
  3. Aplicarea DECO NUVOLATO ISOPLAM®®, cu ajutorul driștelor electrice și prin lustruirea pardoselii.
  4. Spălarea suprafeței cu mașină de spălat cu presiune și monoperie.
  5. După maturarea necesară, aplicarea PLAM DENSIFIER sau PLAM DENSIFIER PLUS ISOPLAM® cu monoperia și apoi a unui strat de METALLIC WAX ISOPLAM®

Caracteristici

Pardoseala tip „nuvolato” transformă betonul într-o operă de artă. Pardoseala tip „nuvolato” este caracterizată de un finisaj rafinat cu efect în ape. Suprafața pardoselii este plăcut nuanțată cu variații de culoare mai închise care ies în evidență pe un fond mai deschis, ca și cum ar fi niște nori.

Gama cromatică este incredibil de vastă, astfel încât permite crearea unor pardoseli unice tip „nuvolato” și realizarea unor proiecte complet personalizate, cu tonalități de culoare exclusive. Pardoseala tip „nuvolato” este plăcută privirii, ușor de curățat și are nevoie de extrem de puțină întreținere.

Așadar, este adecvată pentru montarea ca pardoseală în birouri sau magazine și în toate spațiile publice. Pardoseala tip „nuvolato” este întărită prin adăugarea unor sigilanți și a unor substanțe de protecție speciale care densifică și întăresc betonul.

Pardoseala devine astfel rezistentă la agenții atmosferici, hidrofobă, rezistentă la zgârieturi, oleofobă și rezistentă la praf. De asemenea, dacă se alege finisajul tip „pettinato” (pieptănat), se pot realiza pardoseli exterioare impermeabile și antiderapante.

Domenii de aplicare a pardoselii tip „nuvolato”
Pardoseala tip „nuvolato” este un finisaj decorativ ideal pentru birouri, locuințe private, loft, showroom, magazine, localuri publice, restaurante, discoteci, pub, hoteluri, centre comerciale, pavilioane din expoziții și târguri.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds