LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Creați roci artificiale și alte elemente decorative scenografice pentru grădini, parcuri și piscine cu PLAM ROCK Isoplam®.

  1. Pregătirea suportului din polistiren cu rețeaua PLAM BRICK NET din fier și argilă sau fibră de sticlă fixată cu cuie speciale din plastic.
  2. Aplicarea primului strat de PLAM ROCK, mortar pentru roci artificiale, prin gletuire, și aplicarea celui de-al doilea strat PLAM ROCK cu grosimi între 2 și 10 cm.
  3. Imprimare cu MATRIȚE și ROLE speciale ISOPLAM®, tratate în prealabil cu PLAM LIQUID RELE și corectare cu un KIT special de scule după circa 24 de ore.
  4. După uscare (circa 48 de ore), colorarea PLAM ROCK după gust cu PLAM WAX sau PLAM PAINT și aplicarea unei protecții la alegere între: PLAM SEALING, PLAMACRYL sau PLAM WAX incolor.

Caracteristici

Plam Rock este un mortar special cu fibre anti-contracție, monocomponent, care poate fi modelat cu ușurință pentru a crea pietre false, roci, cascade, trepte, glafuri, mese, copaci și alte elemente arhitectonice.

Plam Rock este un produs foarte versatil și poate fi folosit pe o vastă tipologie de suprafețe verticale și orizontale. Se aplică direct pe cărămidă, materiale din argilă arsă, beton, polistiren, ghips-carton, lemn și suporturi metalice, încorporând înăuntru Plam Net, o plasă specială de metal și argilă, sau, în caz de grosimi reduse, plasa din fibră de sticlă Isoplam®.
Ușor de prelucrat, permite realizarea unor obiecte foarte realiste și finisate în detaliu. Plam Rock se poate modela manual sau cu matrițele speciale din cauciuc, care permit realizarea de pietre artificiale la prețuri avantajoase și în timp scurt. De asemenea, elementele decorative pot fi perfecționate cu o nuanță artistică personală folosind kitul de scule Isoplam®.

Datorită optimelor caracteristici hidrofobe și de rezistență la agenții atmosferici și la șocuri, rocile artificiale și celelalte elemente decorative realizate cu Plam Rock nu sunt atacate de apă și au o durată de viață îndelungată.

Domenii de aplicare Plam Rock
Plam Rock se folosește pentru realizarea de roci artificiale, coloane, arcuri, șemineuri, panouri, trepte, glafuri, pervazuri și structuri decorative în grădini, parcuri acvatice, parcuri de distracții, parcuri tematice, piscine, locuințe, spații publice, suprafețe comerciale, direcționale și de producție.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds