LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Rosturile de construcție pentru pardoselile Isoplam®, introduse în interiorul pardoselilor din beton, asimilează deplasările plăcilor, împiedicând deteriorarea suprafeței.

Sistem

 

ROSTURILE DE CONSTRUCȚIE PREFABRICATE ISOPLAM ®

Rostul de construcție Giunto di Costruzione Isoplam® este un rost de protecție prefabricat constituit din două bare îndoite în formă de „L” și îmbinate, în care sunt introduse perpendicular barele. Acesta constituie un element foarte rezistent care conectează porțiuni ale pardoselii din beton turnate în perioade diferite. Se utilizează mult la pardoselile industriale, atât interne, cât și externe, unde are rolul de a reduce mișcările verticale și/sau rotatorii dintre două porțiuni de pardoseală adiacente care ar putea determina non-planaritatea suprafeței, cu ciobirea și deteriorarea succesivă a extremităților, cauzate de tranzitul vehiculelor de mare tonaj și sarcinilor grele.
Rostul de construcție Giunto di Costruzione Isoplam® permite în schimb transferul solicitărilor cauzate de trafic și de deplasarea orizontală a plăcilor din beton, respectând astfel deformarea naturală a plăcilor datorată contracției plastice a betonului și variațiilor termice. De asemenea, constituie un cofraj de protecție totală. Acest lucru împiedică formarea clasicului surplus de beton cauzat de realizarea unor cofraje parțiale și care provoacă crăpături și fisuri ale suprafeței. Structura fizică a rostului favorizează de asemenea instalarea barelor și poziționarea corectă a plasei electrosudate.

Salva


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds