LG
MD
SM
XS
Search results for:

 

Zona privată
Zona privată
EN FR IT NL DE ES RU RO
NEWSLETTER
Sign up to Newsletter
E-mail: 
I authorise the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03.

Întreținerea corectă a pardoselilor din beton permite ca suprafețele să fie mereu frumoase, integre și rezistente, protejându-le de uzură și înlesnind curățarea acestora.

Sisteme

Intervențiile succesive pentru a repara pardoselile deteriorate, pot fi în schimb problematice și foarte scumpe. Isoplam ® a dezvoltat o gamă completă de produse pentru tratarea pardoselii din beton, capabile să asigure o protecție adecvată a suprafeței de-a lungul timpului.Tratament de densificare pentru pardoseli

Soluția de densificare Plam Densifier este un sigilant perfect: penetrează în profunzime, sigilează și întărește pardoseala. Are capacitatea de a spori rezistența pardoselii până la 100%, de a mări rezistența colțurilor în rosturile de control și de a reduce formarea microfisurilor.
Tratamentul pardoselilor din beton cu soluția de densificare Plam Densifier conferă pardoselii rezistență la abraziune, la șocuri și la uzură. Așadar este indicat în mod special în toate circumstanțele în care există trafic pietonal, cum ar fi în localuri publice, centre sportive, centre comerciale, școli, spitale, și în care există trafic de vehicule, cum ar fi, porturi, aeroporturi, zone în care tranzitează frecvent motostivuitoare și elevatoare, magazii, zone de stocare a mărfurilor, unități de producție, fabrici de automobile, de alimente, ateliere mecanice, centre de distribuție.
În plus, întăritorul de densificare Plam Densifier, conferă pardoselii proprietăți impermeabile și reduce absorbția de ulei. Poate fi aplicat și ca tratament împotriva prafului pentru pardoseli, asigurând o garanție de 10 ani contra prafului.
Pardoseala se păstrează curată mai mult timp și întreținerea ordinară este mai ușoară.
Soluția de densificare Plam Densifier este o soluție incoloră pe bază de apă, un produs netoxic care poate fi utilizat imediat după aplicare. Spre deosebire de rășinile tradiționale (epoxidice, acrilice sau poliuretanice) nu se îngălbenește, nu prezintă modificări de culoare, nu se cojește și împiedică apariția urmelor de uzură cauzate de anvelope și de trafic. Din contră, conferă pardoselii un plăcut efect semilucios care devine mai intens de-a lungul timpului: cu cât pardoseala este utilizată mai mult, cu atât devine mai frumoasă și mai lucioasă. 

 


Tratament oleofob pentru pardoseli

Antiolio Isoplam ® este o soluție specifică pentru tratarea pardoselilor prin impregnare oleofobă. Spre deosebire de un tratament obișnuit, tratamentul oleofob pentru pardoseli nu este un finisaj de suprafață din rășină care lasă să penetreze substanțele uleioase când primul strat se consumă și este mult mai convenabil față de realizarea șapelor din rășină cu grosime mare.
Antiolio Isoplam ® penetrează în profunzime și impregnează betonul asigurând o bună rezistență la ulei și pete. De asemenea, reduce formarea mucegaiului, murdăriei și a eflorescențelor, înlesnind curățarea și întreținerea.
De-a lungul timpului Antiolio Isoplam ® nu cauzează desprinderi, plesnituri sau deteriorări ale betonului, din contră, reduce apariția crăpăturilor, decojirilor și daunelor cauzate de ciclurile de îngheț/dezgheț. Pe termen lung asigură o bună stabilitate chiar și pe suprafețe alcaline.


Tratament pentru pardoseli hidrofug, împotriva sării și înghețului

Idrorep/A este un produs hidrofug, împotriva sării, transparent, pe bază de apă, specific pentru a trata pardoseli din beton, pietre naturale, beton amprentat, ciment spray, pietriș spălat și cărămizi. Penetrează suprafața și o impermeabilizează, prevenind daunele cauzate în timpul ciclurilor de îngheț și dezgheț. Împiedică formarea de eflorescențe datorate stagnării de apă și înlesnește curățarea și întreținerea ordinară.

Idrorep/S este un produs hidrofug, transparent, pe bază de solvenți, capabil de a penetra în profunzime în beton, până la 6 mm. Impermeabilizează pardoseala atât împotriva apei de suprafață, cât și a celei ascendente. Se utilizează pentru tratamentele pe pardoseli din beton amprentat, ciment spray, pietriș spălat, cărămizi, piatră naturală și toate suprafețele din beton în general. Idrorep/S previne formarea de eflorescențe cauzate de stagnarea de apă și facilitează curățarea și întreținerea ordinară.


Video:

© 2020 - Isoplam Srl - All rights reserved
Via Enrico Mattei, 4
31010 Maser (TV) Italy
Tel.+39 0423 925023
P.IVA 02432450266

Powered with GetFast®
Design by Minds